MasterChef’te 2 şef birden istifa etti.

TV8 ekranlarında yayınlanan yemek yarışması MaterChef izleyicilerini üzecek haberi verdi. İddialara göre All Star bölümünün önümüzdeki sezonunda Mehmet Yalçınkaya’nın veda ettiği ileri sürüldü. Vakit geçmeden MasterChef Türkiye’den izleyicileri üzecek bir haber daha geldi. Mehmet Yalçınkaya’nın ardından ayrılık kararı alan bir diğer isim ise Somer Sivrioğlu oldu.

Türkiye’nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan MasterChef, 2022 sezonu yeni sona ermişti. Yarışmanın final birincisi Metin Yavuz olurken izleyiciler de programın bitmesine bir hayli üzgündü. Yeni sezon formatı hakkında bilgiler yavaş yavaş gelmeye başlarken şok iddia ortaya atıldı. MasterChef Türkiye’nin jürisi Mehmet Yalçınkaya’nın programdan ayrılık kararı aldığı ileri sürülmüştü. Jüri üyelerin sunumuyla birlikte dikkatleri üzerine çeken yemek yarışması programında bir ayrılık daha gerçekleşti.

SOMER SİVRİOĞLU DA YARIŞMAYA VEDA ETTİ

Oda Tv’de yer alan habere göre yarışma programına veda eden isimlerden biride Somer Sivrioğlu olduğu ileri sürüldü. Restoranlarıyla ilgilenmek için Avusturalya’ya döneceği söylenen şef, yarışmanın yeni sezonunda yer almayacağı bildirildi. Yerine kimin geleceği ise şimdiden izleyiciler arasında merak konusu olmaya başladı.

YENİ SEZONDA MEHMET ŞEF YOK

MasterChef All Star öncesi ileri sürülen iddiaya göre, Mehmet Yalçınkaya’nın yaşadığı bazı anlaşmazlıklar nedeniyle yeni sezonda yer almayacağı aktarıldı. Haberde yer alan bilgiye göre şef Mehmet Yalçınkaya, yoğun çekim nedeniyle özel hayatına vakit ayıramadığı ve ücret konusunda da sorun yaşadığı sebebiyle programdan çekildiği söylendi. Bu durumda yerine ise Ömür Akkor’un geleceği söyleniyor.

Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ